Din nevoia societății de specialiști în IT și din nevoia absolvenților de a cunoaște toate detaliile de care au nevoie pentru a concepe un proiect de la zero, doi tineri cu inițiativă, au dat startul unui proiect pentru a sprijini comunitatea. DevX a apărut din dorința de a oferi societății o schimbare.  

 Pe piața muncii există un deficit de profesioniști întrucât țara noastră produce un număr de 8500 de persoane capabile să-și poată începe o carieră în acest domeniu dintr-un total de 13000 necesari. Încercarea de a oferi absolvenților experiența de a lucra precum o fac la locul de muncă și de a le oferi informații de calitate, a creat de-a lungul timpului programe speciale pentru a-i pregăti pentru viitorul loc de muncă.  

DevXCamp reprezintă primul eveniment marca DevX ce le oferă participanților ocazia de a învăţa tehnologii noi și de a-i ajuta să conceapă, alături de o echipă, un proiect complet ceea ce le va oferi o dezvoltare accelerată a cunoștințelor și îi va ajuta să își găsească drumul clar în carieră. Pe lângă cunoștințe tehnice de Front-end, Back-end și Mobile, DevXCamp este locul în care participanții acumulează informații și participă la workshop-uri și activități ce le vor completa necesarul în materie de tehnologie. DevXCamp vrea să creeze cadrul prielnic pentru dezvoltarea unei comunități în care poți găsi atât prieteni și mentori cât și posibili parteneri pentru proiectele tale viitoare.

Dacă ţi-am captat atenţia, rămâi cu ochii pe noi pentru a afla mai multe detalii despre ce ţi-am pregătit! 

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:Știi că poți primi detalii despre eveniment, cele mai noi știri și cele mai bune oferte pentru achizionarea biletelor? Ești la un click distanță de a te abona!

x