Am pregătit pentru tine un program intensiv, special creat pentru a putea aborda toate elementele necesare unei dezvoltări accelerate. Abilitățile tehnice și cele de a concepe, planifica și dezvolta o aplicație completă sunt elementele esențiale, pe care noi punem accent. În perioada 27 august-3 septembrie 2017, pasionații de IT sunt asteptați să descopere dezvoltarea de software.

Nu numai că îți oferim informații de calitate într-un cadru informal, dar și pentru a face posibil lucrul în echipă, experimentând metodele lucru din marile companii, aducem mai aproape de tine  specialiștii din domeniu. Programul DevXCamp a fost gândit că un drum de la idee la implementare a unui proiect în care înveți toți pașii ce țin de product development și implementare.

Front-End, Back-End și Mobile sunt cele trei track-uri care te așteaptă în tabără. Pe lângă workshop-urile tehnice și activitățile specifice pentru fiecare track, DevXCamp este cadrul ideal în care poți îmbină distracția cu munca, în care vei lua parte la cursuri interactive, bazate predominant pe practică.

DevXCamp este locul în care acumulezi informații de calitate, interacționezi cu mentori cu experiență, cunoști posibili viitori parteneri și îți depășești limitele.  

Poți avea parte de totate acestea în tabără! Rămâi cu ochii pe noi!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:Știi că poți primi detalii despre eveniment, cele mai noi știri și cele mai bune oferte pentru achizionarea biletelor? Ești la un click distanță de a te abona!

x