De acum te poți pre-înscrie la DevXCamp! Pasionații de IT își pot rezerva din timp un loc în DevXCamp pentru a putea beneficia de prioritare la înscriere. Lasă în mâinile noastre organizarea, iar tu bucură-te de ceea ce îți oferă tabără!

Noi îți asigurăm masa și cazarea la standarde înalte, tu trebuie să îți aduci energia, dorință de a învață, laptopul și, după caz, telefonul mobil. După o zi de programare, te poți bucura împreună cu colegii de echipă și cu trainerii de facilitățile locației și de imprejurimi.

Pentru a avea cea mai bună calitate a serviciilor oferite, am vizitat peste 10 locații din toată țara și am ales cele mai bune condiții! Vrem să îți asigurăm ție, că participant, o experiență de neuitat în care vei avea ocazia să cunoști specialiști în domeniu, să legi prietenii și să îți găsești eventuali colaboratori pentru viitoarele tale proiecte personale într-un cadru prielnic. Mai mult decât atât, am pregătit suprize pentru ține, de la invitați speciali până la goodie-uri care te vor ajuta în cariera pe care ți-ai ales-o.

Informații despre prețul biletului și despre pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a face parte din aventura DevXCamp se pot găsi pe site, în secțiunea “Vreau în tabără!”.Dacă ești pasionat de tehnologie, iar nivelul de cunoștințe este ca al unui programator junior, te așteptăm să devi supererou în IT! Nu rata perioada de Early Bird și rezervă-ți din timp biletul!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:Știi că poți primi detalii despre eveniment, cele mai noi știri și cele mai bune oferte pentru achizionarea biletelor? Ești la un click distanță de a te abona!

x